Vi hoster din Minecraft server!

Hos os hoster vi din server, eller det kan vi gære, dog er alt backend manuelt lige nu for at spare penge der i sidste ende gør din kvalitet bedre, bedre maskiner og billigere priser, derfor fungere det ikke helt som på andre større hosts.

Hvordan virker det?

Nederst her på siden ser du en kontakt form, her skal vi bruge dine kundeoplysninger og server information, den afregner selv prisen og du kan betale med det samme for din første måned, når serveren er oprettet får du en email, din betalingsperiode starter først fra din server er oprettet så hvis der af en eller anden grund går en dag, og det fx er den 22. skal du først betale næste måned den 23. Normalt går der ikke mere end en time og så er din server HELT klar til brug.

Du kan godt købe mere end en server, det nemt, efter du har bestilt en server, bestil en til, og en til... indtil du har dem du skal bruge, næste måned du skal betale ligger vi alle priserne sammen for dig.

Med vores stærke kontrol panel kan du selv styre din server, starte/stoppe/restarte, vi har et super redigerings værktøj til config filer endda til skripts osv. Men du kan også bruge FTP med WinFTP eller Filezilla, whatever du nu vil bruge. Via kontrolpanelet kan du oprette databaser, subusers, oprette skemaer der udfører commands på serveren efter dit ønske, alt det der. Det eneste du ikke kan er at ændre version på din Minecraft server, der skal du skrive til vores support, vi får beskeden med det samme via Discord og hjælpen er klar inden for få minutter

Vores Support

Vi tilbyder support mellem 8 og 21 om aftenen. Dette sker via Discord, er det absolut nød vil jeg svare hvis jeg er online. uanset tid. fx, hvis du har mistet adgang til console eller der er opstået en større fejl.

Support sker kun via Discord serveren det betyder hurtigere svar tid og bedre service.

Kontrolpanelet

Vi bruger noget der heder ptrodactyl, det er godt det alt du skal vide, hvis du vil se vores design og features check billederne her under, her kan du alt tideligere nevt og du vil kunne se alle dine servere her fra, for at få adgang skal du bruge den kode og brugernavn du fik per email, trykke på den blå knap hvor der står "Server Admin" den finder du i øverste højre hjørne, og så er du igang.

Priser

15kr per GB RAM til din server

extra tilbehørs priser kan ses i formen nedenunder, priserne er faste, af og til laver vi dog små tilbud, hold øje med Discord for det, den pris du får sat er månedligt og kan ikke forhandles, men skriv til os hvis du har yderligere spørgsmål 🙂

Vores Maskiner

Vores Gameserver maskiner går vi ikke på kompromis med, vi har lige nu to daemons (game server maskiner) som vi hoster servers på

  • GS01.ANVIFOX.DK
  • GS02.ANVIFOX.DK

Og specs er ens på hver.

  • AMD Ryzen 9 3900 (12 Kærner)
  • 128 GB DDR4 ECC RAM
  • NVMe SSD Datacenter Edition (Software-RAID 1)
  • 1 Gbit/s bandwidth, internet forbindelse