Forum Navigation
Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Hjælper Ansøgning - Victortm

Goddag,
Jeg vil gerne ansøge om hjælper på jeres kommende opprison. Jeg ansøger, da jeg selv kender Ulrik og hans evner til at lave helt unikke servere, som jeg meget gerne vil være en del af og måske også hjælpe til med at gøre succesfuld. Jeg har længe overvejet, om jeg skulle ansøge eller ej, da jeg selv har en server at tage mig af, men jeg er kommet til den konklusion, at jeg sagtens vil have nok tid til at være hjælper herinde - hvis ikke for meget tid. 🙂

Jeg har btw. styr på det hele. Det tekniske, regler generelt(specielle regler kan dog forekomme, og der er det godt, at jeg er hurtig-lærende), det etniske og den personlige glæde, der selvfølgelig skal spredes.

Jeg hedder Victort i virkeligheden og er 15 år, mens jeg i Minecraft hedder Victortm, I kender mig måske. Jeg er aldrig blevet straffet på jeres server, og det vil selvfølgelig heller aldrig ske. Jeg kender til jeres koncept og har fået lidt "private"/skjulte informationer om serveren, jeg vil bruge, når jeg skal hjælpe spillerne.
Min "drøm" herinde er selvfølgelig at kæmpe mig videre op i jeres personale-hierarki, hvilket jeg godt kan se som en possibilitet.

I skal vælge mig som hjælper, der jeg har flere års erfaring, der kan bruges. Det er både indenfor ledelse og det tekniske. Desuden er humøret altid højt, så der er altid plads til glæde og smil, der kan spredes.

Mvh. Victor

Hej Victor.

Din ansøgning er blevet godkendt og jeg kunne godt tænke mig at snakke med dig på Discord så grib lige fat i mig når du kan.

Jeg kan måske godt bruge din hjælp til at bygge lidt på serveren 🙂

 

-Skya