Forum Navigation
Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Bloxnet Sæson 4 er her snart!

Hjemmesiden kører helt fint og i kan nu søge til Bloxnet medlem og Regular samt Discord Hjælper, den er nem at finde ud af og vi glæder os til at se dig der inde!

 

Så vil jeg lige address noget vigtigt! Bloxnet's sæson 3 er snart forbi

Den 1. August slutter den officielt! Vi startede Sæson 3 den 5 Maj og siden da har vi haft mange glade stunder der inde, midt sæson blev vi lavet om til 1.14 og så massere af spillere på serveren! Nu vil jeg gerne have lov at offentliggøre hvordan Sæson 4 bliver bedre, federe og hvad der er nyt!

 

POX SHOPPEN
Pox Shoppen har været en lidt vanskelig del af sæson 3 fordi der ikke har været admins inde og åbne den, derfor vil den altid være åbent på sæson 4! Men items bliver meget dyere og når de købes broadcastes det i public chat, samt jeg ændre items i shoppen manuelt per uge for at sikre supply/demand og at der altid er noget nyt at komme efter. 

 

Skripts
Vi koder jo mange ting selv på Bloxnet, og på sæson 4 har vi lavet ALT om. vi genbruger kun vores achivement system men vi adder 50 nye achievements i kan jage på serveren, nyt home system, warp system og fly system samt muligheden for at lave POX om til emeralds i kan trade til hindanen og udlæse, vores populære request om at trade POX er her i form af at emeralds fungere som POX på serveren og kan udløses, gemmes og sælges

 

Events
Vi har ikke været for gode med events, derfor har vi valgt at droppe dem til fordel for "Milesten" som kan findes på vores hjemmeside, det er alle de store og små ting i laver på serveren som, mob farm, enderman farm, by med mere end 8 indbyggere, store ting som i kan bygge på serveren, hvis det er dig der udløser en milesten kan ingen andre udløse den, du kommer på hjemmesiden og får en POX bonus for det! alt du skal gøre er at bygge det eller lave den og sende screenshots og skript til os om hvordan det blev til, så kommer du i Bloxnet historie bøgerne

 

Nye Ranks
Vi har tilføjet Regular, med dem skal du aldrig søge til Bloxnet igen, hver sæson smider vi alle af whitelist og game spillere skal sende en ny ansøgning, men som regular er du altid på whitelist, donator ranks osv gælder også kun for den aktuelle sæson men som regular kan det købes for altid. der er flere fordele at hente som regular, ud over det har vi added streamer ranks til serveren, det kan udløse fordele for at streame og sprede serveren til nye spillere!

 

Nyt Map
Som altid får vi et nyt map på serveren i forhold til den nye sæson. Dette map vil have et par små bygninger vi har bygget i kan finde og loote samt et lille spawn, men i er velkommen til at griefe det og bygge jeres eget 🙂 det er op til jer!

 

 

Alle kommer til at starte på ny på serveren men de første 3 der joiner den får gratis donator hele sæson 4! bare som en bonus! serveren åbner med sæson 4 den 1. August. I kan allerede smide jeres ansøgning til sæson 4 på vores ansøgnings forum nu selvom i spiller på serveren! alle ansøgninger der ligger lige nu vil først blive besvaret den 1. 🙂 i kan også søge til regular, det kommer til at træde i kraft fra den 1. August af, streamer ansøgninger sker privat igennem mig på Discord! God fornøjelse -Skya