Forum Navigation
Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Regler og information om forum

Vores fælles regler: 

På Anvifox fælleskabet ser vi gerne at du overholder vores regler, der er ikke så mange af dem men de skal derfor stadig overholdes:

  • ALT pornografi og nøgenhed på forum er forbudt.
  • Rekleme af egen hjemmeside eller andet er forbudt, medmindre der er blevet spurgt en staff medlem først.
  • Det er ok at bande så længe man ikke hentyder det mod andre eller bruger det for hårdt (kan afhænge fra staff til staff)
  • falske ansøgninger eller reporteringer kan give forum ban.
  • alt mobning eller drillerig er forbudt.

 

Information:

Her på forum kan du en masse ting derfor er det også vigtigt at pointere hvad du ska gøre og hvor du skal gøre det henne.

Det er som udgangstpunkt ikke et krav at følge ansøgnings skapelonerne, men jeg ville dog anbefalde at gøre det da der kan stå nogle ting i den som du ikke nødvendigvis havde brugt i din egen model.

Det er altid vigtigt at kigge på hvilke forum du er i gang med at poste din thread på da den bare bliver slettet af teamet hvis den ikke har noget med under forummets emne at gøre. Lav altid en ansøgning som du kan kalde din, det vil sige at du skal lave din egen ansøgning og lave den grundig så den rent faktisk kan bruges til noget, fx. hvis du er igang med at reportere en spiller, ville det være smart at komme med så mange detaljer som muligt uden at det bliver noget vås.

Lige for at huske det inden jeg runder af, så lad vær med at spørge noget staff omkring din ansøning og svar, da det bare ville få den automatisk afvist.

Håber i kom godt indgennem denne alt for lange besked, og at i har fået nogle gode råd til hvordan du skal være forum. Hvis der er nogle spørgsmål så kan i altid komme til mig på discord.

 

-Labarca Admin på Anvifox fælleskabet