Bloxnet - En ny oplevelse venter

Hvad er Bloxnet?

Bloxnet er AnViFox Fællesskabet’s SMP server, vi lever op efter vores historie som serveren er opsat efter, den samme historie falder på plads med vores offentlige prison server Cloud Networks.

Vi laver ugentlige events på serveren, og vi lader jer sætte reglerne ud over de meget få vi har opsat for jer som kan ses nedenfor.

Sammenhold er meget vigtigt for os, så vi holder jer opdateret med nye opdateringer til serveren, Events og nyt personale via vores Discord server og nogengange ingame.

Alle vores spillere betyder noget for os, vi laver kun den vildeste server til jer og vi høre på jeres feedback, ideer og jeres forslag til ændringer.

Historien?

Serveren er bygget efter en historie som der er et gennemgående tema fra vores Prison server. Da denne server jo ikke er så meget bygget på forhånd er det via de ingame events og tekst stykker i kan finde og opnå på serveren i får den fulde historie afvide, her på hjemmesiden ligger vi af og til blog opslag op der udridser nye dele af historien eller selve omhandlingen af vores historie, i kan læse vores første opslag om Bloxnet her.

Læs lige vores server regler!

#1 Griefing er helt forbudt på Bloxnet

#2 Det er forbudt at stjæle de andre medlemmers tings

#3 Hvis du vil bygge i nærheden af en anden der spiller på Bloxnet skal du spørge om lov før du bygger noget somhelst

#4 PvP er kun tilladt i forhold til aftalt spil hvor begge parter er enige om en kamp

#5 Du kan kun få en bruger whitelistet til Bloxnet af gangen uanset grundlag

#6 Crew er vores moderatore og server ansvarlige, deres ord er lov

#7 Respekter de andre spillere og deres behov

#8 Tilfældige 1×1 tårne og andre skadelige adfærd er forbudt på Bloxnet, vi er en seriøs server og ønsker vores spillere respektere dette

Version: 1.13.2

IP: bloxnet.anvifox.dk