Special event den 11. Maj!

Special event den 11. Maj!

Den 11. Maj starter vi et special event hos AnViFox Fællesskabet. I anledning af vores stifters fødselsdag åbner vi en server på IP game.anvifox.dk hvor du kan spille vores eget custom minigame ZombieQwim.

Serveren åbner med 3 arenaer og et matchmaking system, du kan spille 4 mand i hver ZombieQwim arena, når du slagter mobs i arenaen får du point du kan bruge til at opgradere dit gear og købe adgang til nye arenaer. Hver arena har 3 sværhedsgrader med 10, 20 og 30 waves i hver sværhedsgrad, du kommer op imod mobs fra både Minecraft før 1.12 og efter 1.12, og du kan også sælge dit møb loot for penge som kan bruges til at købe kits og stige i rank. Jo højre rank du er i jo flere point får du per win og per kill.

Serveren er kun åben den 11. Maj så hvis du vil prøve det skal du joine serveren mellem den 10. Maj klokken 00:00 og den 11 Maj klokken 00:00 (Fredag, Lørdag)

Når serveren lukker offentliggøre vi den person med flest point og kills når alle har forladt serveren og giver ham eller hende et shoutout på Discord.

Vi kommer også til at afholde konkurrencer og games løbende på serveren i løbet af dagen hvor i kan vinde yderligere goodies.

Jeg håber vi ses den 11. Maj -Skya

 

Kommentarer: 1

  1. AnViFox AnViFox siger:

    Smid gerne en kommentar med ideer! :3

Tilføj din kommentar