Ny Giveaway! Transport Fever til steam!

Ny Giveaway! Transport Fever til steam!

Transport Fever er en af vores få stable spil. Vi har mange mods og maps her på siden i kan downloade til spillet og jeg har flere på min Workshop.

Hvad er Transport Fever?
Forstil dig du kører dit eget transport firma, du bygger jernbaner, veje og køber tog, busser og lastbiler, sporvogne, fly og både. Du skal forbinde alle byerne med hinanden og sørge for at folk og gods har forbindelser mellem alle byerne og produktions fabrikkerne. Tog, Busser, Lastbiler du styrer firmaet fra 1850 helt op i fremtiden, og med 1000 vis af mods på Steam Workshop bliver det aldrig kedeligt.

Nu har du muligheden for at vinde spillet. Alt du skal gøre er at kommentere på den her blog post hvorfor du vil vinde og jeg trækker lod og alle deltagerne her på Fredag. Spillet har en værdi af 31 euro på steam.

Transport Fever 2 udkommer senere på året så kan du lide det her opfordre vi jer til at kigge nærmere på TF2 når det udkommer.

Giveaways kræver i har en steam konto.

 

Kommentarer: 13

 1. Rollo37 Rollo37 siger:

  Jamen så syntes jeg da at jeg skal vinde, fordi alle andre end jeg har det!

 2. ChaiDrikkeren ChaiDrikkeren siger:

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg elsker jernbaner og tog. Jeg elsker spil der har noget med simulation og spil som simcity og cities skyline.

  Derfor kunne det være virkelig fedt at prøve et nyt spil. Der både har noget med Tog, Transport og lidt opbyg dit eget by ish.

  • AnViFox AnViFox siger:

   Byerne bygger sig selv i TF, hvis du giver en by masser af plads, forsyner den med ressourcer og transport af passager, så bliver den selv større 🙂

 3. Marnar Marnar siger:

  Rollo, jeg har det heller ikke, så jeg kunne også godt vinde det? xd

 4. Morten123a Morten123a siger:

  Jeg elsker simulator spil og så har altid ønsket mig det. jeg ser rigtig mange video om det og så syns jeg bare det er en rigtig hyggeligt spil. Plus jeg syns nogen af jeres mods er fede.

  MVh Morten123a

 5. Inzider Inzider siger:

  det er et spill jeg har kikkede meget på det og det ser mega intrasand ud. ville klart syndes at det ligner et af de bedre spill man kan spille og der er meget i spillet som man kan lave

 6. Komo02 Komo02 siger:

  Jamne jeg synes da bare jeg skal vinde da det er et spil der er hyggeligt at se dig streame dog har jeg aldrig selv prøvet det så det ville da være sjovt

 7. Jeg ville gerne ha spillet, FORDI (jeg kan) og fordi jeg gerne ville spille det. Nu ser det da meget sjovt ud.

 8. Akselmt Akselmt siger:

  Jeg kunne godt tænkte mig spillet fordi at det ser sjovt ud

 9. Jeg elsker tog spil og du er verdens benste youtuber jeg spiller meget men det er okay vis en anden vinder du bestemmer jo😜 ha en rigtig god aften/Mogen/middag

 10. Fl0urW1ne Fl0urW1ne siger:

  Im in hvis jeg ikke er for sent på den

Tilføj din kommentar