Nye Maj opdateringer til AnViFox Fællesskabet!

Nye Maj opdateringer til AnViFox Fællesskabet!

Nu er det snart Maj! Det betyder at der nu er helt nyt klar til jer her på hjemmesiden såvel som nye giveaways og events klar i horisonten! Den 11. Maj er det Skya’s fødselsdag og det fejre vi med et vildt event som bliver yderligere offentliggjort senere! Deltaljerne bliver smidt her op på Bloggen når vi har mere til jer om det.

Ud over det har vi genstartet vores Rainbow Six Siege hold. AnViFox Teamet, det har vi for at fremme vores udvikling og gøre et forsøg på at danne et bedre hold end sidst, vores nye hold heder Hyena eSports og vi er åbne for ansøgere til nye spilpladser, det kræver blot Silver 1 eller op efter og en god hold morale, så finder vi ud af resten. Vi afholder træning hver uge og vil altid finde nye teams at spille imod, måske hvis du har et team der en dag kunne tænke sig at spille mod os er det en mulighed.

Som du også kan se har vores blog her fået sig en makeover, den ser nu lidt federe ud og er nemmere at navigere hvis du leder efter det nyeste post.

Vores forside har også fået sig en makeover og top menuen på siden er blevet mindre, hvis du vil være Crew eller er det og leder efter vores Crew side kan du finde den i bunden af forsiden.

Vores nye Forum er nu færdigt! Og klar til brug. Du kan deltage i snakken på forum og håber det vil blive brugt lige så meget som forventet

 

Ingen kommentarer

Tilføj din kommentar