AOX mangler personale!

Vi vil gerne have AOX op igen en gang, det er vigtigt for os at opretholde den server der igennem 7 år har været meget igennem både som TempraCraft og Cloud Networks men som nu heder AOX for AnViFox Fællesskabet, vores legendariske prison server skal leve op til spillerenes forventninger om en god server med masser af omhu og personlig betjening, derfor anmoder vi nu om jeres hjælp! vi vil gerne have serveren på benene igen før Jul, men det betyder at vi skal hyre folk til at passe den og hjælpe den på ståben igen.

Her er lidt om serveren i sig selv:

AOX eller (AnViFox Fællesskabet’s Prison Server) Er en OP/Nprison server med 7 ranks, moderate prison, PvP og få PvE elementer, serveren er godt skriptet og temmelig custom made, med tons vis af nye tiltag som Chips, Spiltid, Custom achievements, custom missions, 5 unikke missioner per rank og et moderne farvekodet tema der bygger på en minimalisktisk moderne kerne af nytænkene elementer og en farvekodet stil. Hvert rank har sin egen farve og unikke unlock, spillerene bliver introduceret i en ny verden i form af vores historie bag serveren som tager plads i årstallet 4043, serveren er familievenlig og godt vedligeholdt samt modereret.

I øjeblikket har vi en Ejer, og en Head Admin

Ejer – Malaska / Skya

Head Admin – Lasoo / Nimuu

Hvad mangler vi?

Vi mangler Vagter i massevis, vagter får en unik oplevelse med custom made prison jail system og vagternes unikke menu.

Vi mangler Moderators og Hjælpere til at sørge for serverens sikkerhed og service venlighed overfor spillerene

Vi mangler en Teknikker eller to. Jeg Skya står personligt indtil nu selv for teknikken, men tiden bliver mindre og mindre og det vil som altid være rart at have noget backup i form af et par extra troværdige seriøse teknikere med masser af erfaringer på sidelinjen.

Er det noget for dig?

Så kontakt Skya på Discord, join vores Discord server og skriv til mig (Skya) så tager jeg en samtale med dig og eventuelt viser serveren lidt mere frem.

AnViFox Fællesskabet’s Discord Server: Tryk her

Billeder Fra Serveren:

Skriv et svar

%d bloggers like this: